SHIPPING POLICY

1. rendelési információk
Annak érdekében, hogy áruink időben kézhez kerüljenek, kérjük, szíveskedjen pontos és teljes nevét, címét és elérhetőségét megadni!

2. Fuvarozás
A szállítás díja konkrét tevékenységek alapján történik, a rendezvény ideje alatt ingyenes lesz a szállítás! A szabványos szállítás megfelel a megfelelő logisztikai házhoz szállításnak

3. gyakori probléma:


①K: Mikor kezdődik a szállítás?
Hétfőtől vasárnapig 9:00 és 18:00 óra között minden nap 15:00-kor intézzük megrendelésének kiszállítását. A hétvégi rendelés automatikusan átkerül jövő hétfőre a kézbesítés feldolgozása céljából. Az időjárás miatt kisebb késések lesznek, elnézést kérünk!

②K: Mikor vehetem át az árut?
Normál körülmények között a rendelés leadását követően a fent említett problémahelyzetre kiszállítást vállalunk. A feladástól számított 3-14 napon belül kézbesíthető (kivéve az időjárás vagy különleges okok miatt, elnézést kérünk a kis késésért)

③K: Mi a teendő, ha a tétel elveszett vagy megsérült szállítás közben?
Ha az aláíráskor úgy találja, hogy az áru sérült vagy hiányzik, javasoljuk, hogy tekintse át visszaküldési szabályzatunkat, és időben lépjen kapcsolatba velünk a visszaküldés intézése érdekében!