FAQS

1. Mennyi ideig tart a rendelésem kézbesítése?
Termékeink iránti nagy kereslet miatt igyekszünk az árut 3-7 napon belül kézbe küldeni!

2. Mi a teendő, ha ugyanazt a terméket máshol is alacsonyabb áron találom?
Ha úgy találja, hogy termékeink alacsonyabb áron kaphatók, mint az üzletünkben feltüntetett ár, akkor ezt az árat egyeztetjük. Azt akarjuk, hogy ügyfeleink a lehető legjobb élményt kapják termékeinkből. A leárazások árait azonban nem fogjuk összeegyeztetni! Mert az alacsony árnak sok oka van, de nem fogunk rossz minőségű terméket választani, hogy leengedjük az árat, majd visszaküldjük Önnek, ami mindkettőnknek veszteség!

3. Hogyan módosíthatok vagy törölhetek egy rendelést?
Ha szeretné módosítani vagy törölni rendelését, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk. A teljesített megrendelést azonban nem tudjuk megváltoztatni vagy törölni.

4. Mi a teendő, ha rossz e-mail címet adok meg?
Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy módosíthassuk e-mail címét. E-mail címét, nevét és címét módosíthatjuk, de megrendelését nem.

5. Milyen fizetési módot fogad el?
Egyelőre csak utánvétes fizetést fogadunk el

6. Mi a teendő, ha termékek hiányoznak a rendelésemből?
Ha valami hiányzik a csomagból, azonnal forduljon hozzánk!

7.Hogyan térhetek vissza?
Ha bármilyen érvényes okból szeretne visszaküldeni egy megrendelést, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. A visszaküldés menetéről részletes leírást adunk, részletes információk a visszaküldési útmutatóban találhatók!

8. Tartalmazza a visszaküldésem a szállítási díjat?
Minden visszaküldési költséget és egyéb további költségeket a vásárló viseli.

9. Mi a teendő, ha hibás/hibás/sérült terméket kapok?
Ha a küldemény átvétele után kapott termék hibás, hiányzik és/vagy sérült, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a megrendelés kézhezvételétől számított 7 napon belül. A küldemény kézhezvételekor kérjük, mellékelje a rendelési számát, a termék fényképét és az összes releváns referenciát. A jóváhagyás után mihamarabb újra kiadjuk, kicseréljük vagy visszafizetjük!

Tipp:
A kényelmesebb vásárlási élmény és folyamat érdekében kérjük, forduljon hozzánk, ha kérdése van, vagy a fenti válaszok nem tudják megoldani kérdéseit, mi válaszolunk és elintézzük Ön helyett! 24 órás válasz e-mail cím:

service@chousshop.com